Меню
+359 2 971 3208
Филтри

Категории

Новини

Участие на Дилком в международната изложба Булмедика

Дата: 29 Май 2014

Успешно приключи участието на "Дилком България" ООД на 48-ата международна  специализирана изложба за медицинска апаратура, оборудване и обзавеждане на здравни заведения и кабинети, иновативни технологии и софтуерни решения в областта на здравеопазването.
Акцент в представянето на компанията ни тази година беше медицинският принтер Signature Slide на Primera. Предназначен е за печат върху предметни стъкла. С него лесно могат да се идентифицират проби за различни видове изследвания. Възможността да се кодира информацията на пациента и да се сканира предотвратява в голяма степен грешките в клиничните лаборатории и позволява поддържането на база данни. Консумативите, с които се предлага принтера, са стерилни и не е необходима предварителна обработка преди използването им.
На щанда бяха изложени и принтерът на TSC - TDP 225-W - за посетителски и пациентски гривни, както и компактният принтер на Citizen CL-S300, подходящ за отпечатване на бар кодове и лабораторни етикети.
За втора поредна година представихме медицинската серия цифрови микроскопи Dino-Lite, с която отново привлякохме интереса на специалистите. Малкият им размер и мобилност позволяват използването им както в кабинет, така и работата им “на място” при пациентите. Новост в предлаганите от нас Dino-Lite продукти е специализираният софтуер за дерматолози Derma Vu, който е съвместим с всички модели дерматоскопи, които се предлагат от Дилком България.

  

   

Партньорска среща на "Дилком България" ООД

Дата: 27 Май 2014

На 16.05.2014 г. в хотел Модус във Варна се състоя Партньорска среща на Дилком България. Срещата беше организирана съвместно с партньорите ни от Citizen Europe и на нея присъстваха г-н Марк Мур, Директор продажби и маркетинг и г-н Нури Саси, Директор продажби за Южна Европа.     .

Участниците в срещата получиха изчерпателна информация от г-н Нури Саси за баркод принтерите Citizen и тяхното приложение.
Особено внимание беше отделено на POS и киоск принтерите, които са нови в ценовата листа на предлаганите от Дилком принтери.

Присъстващите имаха възможност да разгледат и да изпробват различни модели баркод скенери и мобилни терминали от марките Motorola, Datalogic и Honeywell. Показаните модели се предлагат на пазара от компанията ни.

Представена беше подробна информация за възможностите на Дилком за производство на пълноцветни, специални и текстилни етикети, етикети с различни видове доработка и предназначени за специфични области на прилагане.

 

   

Участие на "Дилком България" ООД в международната изложба Булмедика / Булдентал

Дата: 14 Май 2014

За втора поредна година Дилком България ще участва в международната изложба Булмедика / Булдентал, която ще се проведе в Интер Експо Център, София. От 21.05. до 23.05.2014г. на щанда ни ще можете да разгледате медицинската серия цифрови микроскопи DINO-LITE, принтери PRIMERA, предназначени за повишаване ефективността на лабораториите, както и специализирани принтери за печат на пациентски и посетителски гривни от TSC и баркод принтери CITIZEN за печат на етикети за лабораторни нужди. Очакваме Ви на щанд B6, Зала 1 - Интер Експо Център, София!

Наш партньор e отличен като най-добър доставчик в категорията софтуер за етикети

Дата: 01 Фев 2014

Читателите на списание Business Solutions за шеста поредна година са отличили нашия партньор Seagull Scientific като "Най-добър доставчик” в категорията софтуер за етикети. С повече от 2500 гласували читатели, дилърите на Seagull цитираха продуктовите характеристики и надеждността на продукта като двете най-силни черти на продукта. „Ние сме горди, че толкова много компании разчитат на софтуера за етикети BarTender, на високото качество на услугите и поддръжка от страна на Seagull, също така имаме големи планове да превърнем 2014 г. в най-добрата година за нашите дилъри." Business Solutions провежда годишното си проучване в партньорство с Penn State University и не счита рекламата в списанието като фактор за резултатите. Пълните резултати и методология бяха публикувани в броя от януари 2014 година.

Дилком получи грамота за най-успешен проект от Министерство на икономиката и енергетиката
 

Дата: 21 Дек 2013

"ДИЛКОМ БЪЛГАРИЯ" ООД е наградена от Министерството на икономиката и енергетиката с Грамота за най-успешен проект по Оперативна програма в категория "Изрядни бенефициенти"

Специална промоция за 29 Ноември 2013 - Черен Петък

Дата: 26 Ное 2013

Като оторизиран представител на Primera Europe, Дилком България Ви информира, че  компанията се включва в международната инициатива -29 Ноември, Черен Петък - със специална промоция на етикети. За повече информация Вижте тук:
http://primeralabel.eu/promo/black-friday

Дилком България на изложението "Месомания"

Дата: 11 Ное 2013

Дилком България участва на изложението Месомания за първа година.

Изложението се проведе в Интер Експо Център - София от 6ти до 9ти ноември, съвместно със специализираните изложби "Светът на млякото", "Булпек", "Салон на виното", Интерфуд и Дринк".
На щанда можеха да се видят пълноцветни етикети, разработени за различните браншове от хранително-вкусовата промишленост.
Нагледно бяха показани решения за връзка между везна и баркод принтер, "print and apply" система, разработена с продукти GODEX.
Интерес предизвикаха цветните принтери за етикети Primera от серията LX.

«1» Страница 1 от 1

Контакти

СОФИЯ
Младост 4, Околовръстен път N251
Делта Бизнес Център - офис 202
тел. +359 2 971 3208, +359 2 971 4035

факс: +359 2 971 4035
sofia@dilcom.com

 

ВАРНА
Западна Промишлена Зона
Варна Комерс АД
тел. +359 52 599144, +359 52 599145

факс: +359 52 509695
office@dilcom.com

 

ПЛОВДИВ
бул. "Свобода" 11
тел. +359 32 398940

факс: +359 32 398940
plovdiv@dilcom.com

Социални мрежи